Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN 900-ta TV emisija Auto Moto Nautic Vision

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.08.2015. 23:12

Emitira se od 1998. godine

900-ta TV emisija Auto Moto Nautic Vision

900-ta TV emisija Auto Moto Nautic Vision

Specijalizirana televizijska emisija Auto Moto Nautic Vision emitira se tjedno i traje tridesetak minuta, a do sada je snimljeno više od 2000 autorskih video priloga.

Specijalizirana tv emisija Auto Moto Nautic Vision obrađuju široki spektar tema iz auto-moto industrije i jedina u Hrvatskoj producira i objavljuje teme iz nautike, kao i brojne putopise, tv priloge iz podmorja, surfa, windsurfinga i kitea. U Hrvatskoj se brojkom od 900 emisija može pohvaliti jako mali broj tv emisija.

Prva emisija emitirana je 19. ožujka 1998. godine te se od tada u kontinuitetu emitira svaki tjedan, a producira ju Medijska Osobnost iz Splita. Kada su krenuli u realizaciju ideje nisu ni bili svjesni što ih sve čeka, a zapravo su radeći ono što vole osmislili jedinstvenu tv emisiju koja traje 900 tjedana bez prekida.

Po ocjeni gledatelja tv emisija Auto Moto Nautic Vision ima veoma dobru gledanost zbog profesionalno obrađenih priloga, osobite kvalitete produkcije i dinamičnosti scenarija.

Pogledajte online emisije Auto Moto Nautic Vision

Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 16. srpanj 1955.

7-16-1955 Prva pobjeda Mossa

Prva pobjeda Mossa

Legendarni britanski vozač Stirling Moss pobijedio je na velikoj nagradi Britanije u Aintreeu za upravljačem Mercedesa Benz W196. Iako ga smatraju jednim od najboljih F1 vozača u povijesti, Moss je tijekom svoje karijere ostao u sjeni Fangia.

vs