Vidiauto Testovi Testirali smo... Fiat Grande Punto 1,4 8V Dynamic

Autor: Kristijan Ptičar Objavljeno: 04.03.2013. 14:06

Grande očekivanja

Fiat Grande Punto 1,4 8V Dynamic

Fiat Grande Punto 1,4 8V Dynamic

Već samim redizajnom prethodnika, najavljene su promijene na Fiatovom "udarnom" modelu. Kao što je slučaj bio sa starim tako je i sa novim, Grande Puntom, velika očekivanja i podmetanje leđa u izlaženju iz financijskih problema. Sudeći prema prvih nekoliko mjeseci prodaje, kako u Hrvatskoj tako i u Europi, prodajni rezulati su odlični. Opravdano ili ne, saznajte u nastavku.

Dizajn i veličina su prve dvije karakteristike koje zapadaju u oči prilikom usporedbe starog i novog Punta. Možde ne dijele svi naše mišljenje ali onaj facelift u međuvremenu gotovo i nije bio potreban, bolje bi bilo da su u Fiatu odlučili odmah krenuti sa automobilom kao što je Grande Punto. Vabi vanjskim izgledom i intrigira ponudom prostora u unutrašnjosti s obzirom na očit rast vanjskih dimenzija. Pa recimo nešto više o svemu.

Kompletan test:

arhiva.vidiauto.com/03testovi/index.php?id=12782

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs