Vidiauto Testovi Testirali smo... Dacia Logan MCV 1.5 dCi Black Line

Autor: Kristijan Ptičar Objavljeno: 04.03.2013. 13:15

Crni monovolumen

Dacia Logan MCV 1.5 dCi Black Line

Dacia Logan MCV 1.5 dCi Black Line

Stigla nam je Dacia Logan MCV sa sedam sjedišta na test, a preko Facebooka smo obavijestili sve koje zanimaju novi automobili te preuzeli vozilo. Ne očekujući ništa posebno, preuzeli smo vozilo na sedmodnevno testiranje, planirajući ga voziti samo po gradu i na otvorenoj cesti. O Sljemenu nismo niti razmišljali, koristit ćemo ga samo za vožnju od točke A do točke B.

Tekst: Krunoslav Ćosić

Ipak, nije bilo tako, prevarili smo se, jer smo vozili vrlo zanimljivo vozilo, mogli bismo reći i pomalo uzbudljivo. Naravno, pri tome ne mislimo na dizajn i korištene materijale u unutrašnjosti. Ne, nisu oni problematični, samo komentiramo kako to nisu materijali kakve viđamo kod većine automobila, kod Logana se ipak koristi jeftinija plastika. Ali, klijentelu koja kupuje Logana niti ne zanimaju takvi detalji – njih zanimaju povoljna cijena, prostor u vozilu i neka je automobil funkcionalan.

Kompletan test:

arhiva.vidiauto.com/03testovi/index.php?id=18043

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. rujan 1986.

9-17-1986 Bentley Turbo

Bentley Turbo

Na današnji dan predstavljena je turbo verzija Bentleya nazvana Bentley Turbo R. Automobil je osim povećanja snage, prošao i opširne promjene na ovjesu.

vs