Vidiauto Novosti Događanja Fotke i video sa zadarske lokacije predstavljanja BMW-a 2 Gran Tourer

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21.04.2015. 13:11

BMW serije 2 Gran Tourer u Zadru 

Fotke i video sa zadarske lokacije predstavljanja BMW-a 2 Gran Tourer

Fotke i video sa zadarske lokacije predstavljanja BMW-a 2 Gran Tourer

Svjetska premijera novog BMW-a serije 2 Gran Tourer odvija se u Zadru koji je ugostio više od 300 svjetskih auto novinara.

BMW je za svjetsku premijeru svog novog modela serije 2 Gran Tourer izabrao Zadar. Hrvatska je već i prijašnjih godina ugostila novinare iz cijelog svijeta za predstavljanja svjetskih premijera novih automobila, ali po prvi put ugošćuje premium automobilsku marku.

BMW serije 2 Gran Tourer  (1)

Više od 300 novinara izvještavat će tako o novom BMW-u u najmanje 35 zemalja svijeta, a grad Zadar je izabran za svjetsku premijeru zbog svoje ljepote, gostoljubivosti, dobre infrastrukture, odličnih cesta i hotela. Svjetska premijera Gran Tourera pridonijet će ne samo promociji ovog BMW-ovog modela nego i afirmaciji Hrvatske i Zadra, a trajat će dva tjedna i obuhvatit će tri lokacije na Poluotoku te posebno za tu svrhu izgrađen ponton u uvali Jazine. Donosimo vam video i fotografije s lica mjesta, iz uvale Jazine.

BMW serije 2 Gran Tourer prvo je premium vozilo kompakt klase koje može imati i do sedam sjedala, a proizvodnja je počela u ožujku u tvornici u Regensburgu, u Njemačkoj dok se početak prodaje očekuje u lipnju ove godine. Ima sklopivu zadnju klupu koja pruža dovoljno mjesta za tri dječja sjedišta, a kupci mogu birati između dva benzinska i tri dizelska motora. Na raspolaganju je i model s pogonom na četiri kotača.

(foto, video: Ivan Mesić)

Ključne riječi:
BMW Gran Tourer premijera Serija 2 Zadar
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs