Vidiauto Automobili Predstavljamo DS 4S razotkriven u Kini

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 25.11.2015. 16:07

Guangzhou Motor Show

DS 4S razotkriven u Kini

DS 4S razotkriven u Kini

DS je na Guangzhou Motor Showu predstavio kompaktni DS 4S, novi član DS obitelji.

Novi DS 4 i DS 4 Crossback lansirani su prije nekoliko tjedana u Europi, a sada je na red za otkrivanje, na Guangzhou Motor Showu, došao model DS 4S dizajniran u Francuskoj koji će se proizvoditi u Shenzhenu, u Kini.

Uz model DS 4S bit će izloženi i novi DS 5, DS 5 LS i SUV DS 6, a treba spomenuti i DS 23 kojim će ova francuska marka proslaviti 60 godina izvornog modela DS.

DS 4S 2015 (2)


DS 4S je kompaktan dvovolumenski model izuzetno dinamičnog stila, izrađen po mjeri kineskih kupaca. Na prednjem kraju je DS Wings koji se odlikuje vrlo snažnim identitetom i sastoji od svjetlosnog potpisa marke te od pomno oblikovane, izrezbarene i okomito postavljene prednje maske u čijem se središtu nalazi logotip DS. Na ovoj se izvedbi svjetla DS LED Vision u potpunosti sastoje od LED tehnologije. Treba istaknuti tri LED modula koji podsjećaju na drago kamenje te 136 LED svjetala raspoređenih na prednjem kraju. U svjetla su ugrađeni pokazivači smjera stupnjevitog treptanja, funkcija praćenja zavoja i svjetla s prilagodljivim usmjeravanjem. Stražnja su svjetla također LED te su izrađena u 3D tehnologiji.

DS 4S 2015 (3)

U unutrašnjosti profinjenost se odražava u kožnim elementima koji su pomno odabrani i usavršeni ekskluzivnom završnom obradom marke DS: instrumentna ploča u potpunosti je presvučena kožom (kao i obloge na vratima), što je potpuno u skladu s duhom pariške luksuzne izrade,za koju je u ovom slučaju bilo potrebno više od osam sati ručnog rada. Sjedala izgledom podsjećaju na remen ručnog sata, što predstavlja pravu inovaciju i ekskluzivnost marke DS od njezina nastanka. Crvena koža dodatno naglašava ovaj imidž profinjenosti i iznimne posvećenosti detaljima koja istinski obilježavaju francuski luksuz.

DS 4S u ponudi ima tri benzinska motora s visokim i postojanim okretnim momentom, od kojih je svaki opremljen novim 6-stupanjskim automatskim mjenjačem najnovije generacije i tehnologijom Stop&Start te snazi u rasponu od 136 KS do 204 KS koju ostvaruje potpuno novi motor THP 1.8 l.

Prodaja modela DS 4S počinje u prvom polugodištu 2016, uz DS 5 LS, DS 6 i novi DS 5.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs