Vidiauto Novosti Autobiz Toyota zauzela velik broj pozicija u novom TÜV izvještaju

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.11.2015. 10:30

TÜV izvještaj za 2016

Toyota zauzela velik broj pozicija u novom TÜV izvještaju

Toyota zauzela velik broj pozicija u novom TÜV izvještaju

TÜV izvješće nastaje na osnovu 9 milijuna općih kontrola na 233 modela vozila u Njemačkoj.

Toyota je ponovno najuspješnija marka u TÜV izvještaju za 2016 te je time i najpouzdanija marka u Njemačkoj.

S ukupno 14 zauzetih pozicija među prvih 10 rangiranih, Toyota slavi kao veliki pobjednik u TÜV izvještaju za 2016. Od navedenih 14 čak u 7 rangiranja Toyota je zauzela mjesto među prvih pet u različitim starosnim kategorijama. Baš kao i prethodnih godina, modeli su pokazali svega par negativnih osobina prilikom opće kontrole.

Prius je jedan od najpouzdanijih automobila na cesti, zauzimajući drugo mjesto u obje kategorije od šest do sedam godina i od osam do devet godina. Hibridni pionir je u dobrom društvu u obje starosne kategorije: Auris i Yaris zauzimaju peto i šesto mjesto u kategoriji od šest do sedam godina starosti vozila. U kategoriji od osam do devet godina, odličan rezultat marke dodatno je poboljšan s Corollom Verso na četvrtoj poziciji, RAV4 na šestoj, Yarisom na sedmoj i Corollom na desetoj poziciji.

7-tuv-sud-service-center-eichstatter-strasse

U kategoriji od deset do jedanaest godina starosti vozila, Toyota je također pokazala da starost vozila nije prepreka pouzdanosti zauzevši s pet modela rang među prvih sedam. Corolla Verso i RAV4 zauzeli su drugo i treće mjesto, nakon njih slijede Avensis na broju četiri. Šestu i sedmu poziciju zauzeli su Corolla i Yaris.

Među novijim vozilima Toyota je zabilježila još jedan vrhunski rezultat s Yarisom koji je rangiran kao deveti u kategoriji vozila od dvije do tri godine starosti.

Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs