Vidiauto Novosti Najave Prva međunarodna nagrada za Nissan Leaf

Autor: IR Objavljeno: 13.11.2017. 05:59

Prva nagrada 

Novi Nissan Leaf osvojio je svoju prvu međunarodnu nagradu

Prva međunarodna nagrada za Nissan Leaf

Leaf je osvojio nagradu za najbolju inovaciju u području inteligentnih vozila i tehnologije za autonomnu vožnju od strane Udruge za potrošačku tehnologiju.

Novi Nissan Leaf na godišnjoj je svečanosti CES Unveiled osvojio najveće priznanje Sajma potrošačke elektronike koje mu je dodijelila Udruga za potrošačku tehnologiju. Na proglašenju dobitnika nagrade za najbolju inovaciju za 2018. održanom u New Yorku pred brojnim stručnjacima iz područja tehnološke industrije Leaf je osvojio svoje prvo veliko međunarodno priznanje. Nissan vjeruje da je to samo prvo u nizu priznanja.

Nissan Leaf nagrade

U znak potvrde Nissanove predanosti inovacijama, Nissanu Leaf, potpuno električnom automobilu opremljenom sustavom ProPILOT i papučicom e-Pedal, dodijeljena su priznanja za najbolje inovacije u području inteligentnih vozila i tehnologije za autonomnu vožnju te CES-ovo priznanje za Tehnologiju za bolji svijet

Svake godine Udruga za potrošačku tehnologiju dodjeljuje nagrade za najbolje inovacije kao najavu Sajma potrošačke elektronike koji se u siječnju održava u Las Vegasu. Nissan će u suradnji s Udrugom održati posebnu prezentaciju novog Nissana Leaf na sajmu 2018.

Nissan Leaf sjedala

Novi Nissan Leaf donosi inovacije i tehnologije za svakodnevnu vožnju širem krugu kupaca od ijednog električnog vozila dosad. Zahvaljujući dodatnim mogućnostima, kao što su spajanje vozila s domom odnosno s električnom mrežom (ovisno o tržištu), vozači znaju da mogu trošiti manje i pridonijeti više. Novi Leaf će se i službeno pojaviti u prodaji u Hrvatskoj i to na proljeće sljedeće godine.

Ključne riječi:
Leaf Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. siječanj 1971.

1-20-1971 Predstavljen nesretni Jaguar

Predstavljen nesretni Jaguar

Jaguarov prototip XJ13 predstavljen je u Lindleyu, Engleska. XJ13 je trebao biti novi luksuzni Jaguar, ali nesreća je promijenila njegovu sudbinu: Norman Dewis, testni vozač, uništio je prototip na prvoj testnoj vožnji. U tom je trenutku završio i razvoj.

vs