Vidiauto Novosti Najave Potpuna promjena ponude modela u Fordu

Autor: IR Objavljeno: 05.10.2017. 07:27

Promjena planova 

Uskoro očekujte potpunu promjenu ponude modela u Fordu

Potpuna promjena ponude modela u Fordu

Izgleda da su čelnici Forda odlučili napraviti drastične promjene u ponudi modela, pa su mogući i izgledi da uskoro Ford na tržištu ponudi samo SUV vozila.

Vjerovali ili ne, postoji mogućnost da su trenutno aktualne generacije Mondea, Focusa i Fieste posljednje u ovakvom „klasičnom“ obliku. Naime, čelnici Forda su odlučili kako će na tržištu nuditi samo one modele koji se najviše traže, a to se odnosi na SUV vozila, crossovere i pick-up vozila. Navodno će modeli poput Mustanga i dalje biti u ponudi.

Ford Fiesta ST

Do toga je došlo jer je u posljednjih nekoliko godina došlo do pada isporuke klasičnih karoserijskih oblika, pa u Fordu žele proizvoditi samo modele koji donose najviše novaca.

Ford Mondeo

No ni tu nije kraj promjenama, pa će tako Ford u sljedećih pet godina predstaviti čak 13 novih vozila pogonjenih isključivo strujom. Stoga su osnovali i posebnu radnu grupu koja će se brinuti samo o razvoju električnih vozila, a zanimljivo je da je radna grupa nazvana Team Edison. Također, oni će se brinuti isključivo za električne automobile, ne i za hibridne modele.

Ford Ka_plus

Iz Forda već najavljuju novi električni crossover koji bi se na tržištu trebao pojaviti već sljedeće godine, a navodno ima domet od 500 km.

Kroz par godine ćemo vidjeti jesu li ove najave istinite ili ne, jer bi nam ipak nedostajali modeli kao što su Focus, Fiesta ili Mondeo

Ključne riječi:
Ford
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. srpanj 1894.

Rođen Errett Lobban Cord

Errett Lobban Cord rođen je u Warrensburgu (SAD), te je brzo postao uspješan trgovac. S kapitalom od 100.000 $ kupio je loše stojeću Auburn Automobile Company te je ubrzo pretvorio u pravo poslovno carstvo koje se raspalo 30-ih...

vs