Vidiauto Novosti Najave Teaser slike novog Mercedesa AMG GT

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.02.2018. 14:08

Sportska limuzina 

Uskoro dolazi Mercedes AMG GT Coupe s četvero vrata

Teaser slike novog Mercedesa AMG GT

Mercedes je u javnost pustio prve fotografije još uvijek zamaskiranog AMG modela koji će se na tržištu naći pod imenom GT, a riječ je o coupe limuzini s četvero vrata.

Mercedes je danas objavio set fotografija još zamaskiranog novog AMG modela koji će javnosti biti prikazan na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi. Puno ime novog modela je Mercedes AMG GT Coupe, a riječ je o sportskoj limuzini coupe izgleda, ali koja ima četvero vrata.

Mercedes AMG GT Coupe 5

Od informacija koje su dosad „procurile“ u javnost, AMG GT će imati pogon na sve kotače, Speedshift MCT mjenjač, a ispod poklopca motora bi se trebao naći 4,0-litreni biturbo V8 benzinski motor u nekoliko verzija, a najjača bi verzija trebala nuditi oko 600 KS.

Mercedes AMG GT Coupe 3

Šuška se kako će Mercedes AMG GT Coupe kasnije biti ponuđen i u hibridnoj verziji koja bi mogla imati oko 800 KS, a ujedno bi trebala biti i štedljiva. U unutrašnjosti će se naći potpuno digitalna instrumentalna ploča, a u unutrašnjost će se moći smjestiti četiri osobe.

Mercedes AMG GT Coupe 2

Detaljne informacije o novom sportskom modelu ćemo saznati na Auto salonu u Ženevi, a onda će biti poznate i performanse, konačan izgled i cijena po kojoj ćete moći kupiti ovu sportsku limuzinu.

Mercedes AMG GT Coupe 4
Ključne riječi:
GT Coupe Mercedes-AMG
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. rujan 1897.

9-23-1897 Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Devetogodišnji Stephen Kempton poginuo je na današnji dan u prometnoj nezgodi na cesti Stockmar u blizini Hackneya. Dječak se švercao na vanjskom dijelu taksija i prilikom toga izgubio ravnotežu te pao pod kotače automobila.

vs