Vidiauto Novosti Najave Krajem mjeseca premijera nove Mazde 3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 08.11.2018. 11:23

Uskoro premijera 

Nova Mazda 3 bit će predstavljena krajem mjeseca u Los Angelesu

Krajem mjeseca premijera nove Mazde 3

Bliži se premijera nove generacije Mazde 3, koja će biti na Salonu automobila u Los Angelesu krajem studenog.

Mazda je objavila novi teaser za potpuno novu generaciju svojeg predstavnika u kompaktnoj klasi – 3, a i nova generacija će dolaziti u dvije karoserijske izvedba, limuzinskoj s 4 vrata i kompaktnoj s 5 vrata, a ni nova generacija neće dobiti karavan izvedbu.

nova mazda 3 najava

Nova Mazda 3 će izgledom podsjećati na koncept Kai, a i nova generacija bi trebala ostati jedna od najdužih predstavnika u klasi, s gotovo 4,5 metara dužine, a govorimo o verziji s 5 vrata. No novi model bi trebao biti niži, ali i širi, što će dodatno poboljšati sportski dojam.

Mazda Kai koncept

Mazda Kai koncept

Još nema nikakvih informacija o ponudi motora, a vidjet ćemo hoće li Mazda i dalje nuditi benzinske i dizel motore, li će u novoj generaciji biti dizel motori odbačeni, a svi motori će imati najnoviju SkyActiv tehnologiju.

Mazda Kai koncept straga

Mazda Kai koncept

Sad ostaje čekanje od tri tjedna do objave fotografija i tehničkih podataka, osim ako te informacije ne ''procure'' ranije, što je standardno za ovo digitalno doba.

Ključne riječi:
Mazda3
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. studeni 1990.

11-20-1990 Najstariji vozač na svijetu

Najstariji vozač na svijetu

Layne Hall iz New Yorka umro je u 110 godini života. U trenutku smrti Hall je posjedovao važeću vozačku dozvolu. Aktivno je sudjelovao u prometu i kada mu je već bilo 100 godina.

vs