Vidiauto Novosti Najave Honda noviteti na sajmu motocikla EICMA

Autor: IR Objavljeno: 08.11.2017. 12:10

EICMA 2018. 

Pogledajte sve Honda novitete predstavljene na sajmu motocikla EICMA 2018.

Honda noviteti na sajmu motocikla EICMA

Pet potpuno novih modela, dva redizajnirana modela te dva koncepta perjanica su Honde na ovogodišnjem sajmu, a obuhvaćaju širok raspon modela.

Honda CB1000R dolazi s jedinstvenim novim smjerom dizajna te potpuno novim identitetom „NeoSportsCafe“ kojeg odlikuje minimalistički i moderan stil s dozom sportskog nakeda. Honda CB1000R ima smanjenu težinu za 12 kg, i snagu veću za 15 kW u usporedbi s prethodnom generacijom što je rezultiralo poboljšanim omjerom snage i težine za 20%.

honda cb1000r

Novi CB300R i CB125R stvoreni su za zabavnu vožnju. Krasi ih agilnost i visokoturažni agregat. Oba motocikla su opremljena vilicama s visokim specifikacijama 41 mm upsidedown vilicama te stražnjom suspenzijom s mogućnošću podešavanja, radijalno montirana četveroklipna kliješta te ostale razne značajke koji se inače nalaze na puno jačim motociklima, poput LED osvjetljenja, LCD instrument ploče te naprednog ABS-a.

CRF1000L AfricaTwin obilježava 30-tu obljetnicu dolaska u Europu. Odlikuju ga retro boje po uzoru na izvorni model. Novi model je napravljen s idejom idealnog motocikla za cestu i off-road avanturu. Novi model ima veći spremnik goriva od 5,4 l, vilice dužeg hoda, povišenu poziciju vozača, grijane ručke, te mnogo novih zaštita za motocikl, ali i za vozača. Najveća značajka su izmjenjive mape upravljanja motora kao i usis i ispuh s kojim je dobiven jači odziv u srednjem režimu.

honda africa

Nakon što je 2017. napravio 'oluju' na tržištu, X-ADV je prodan u blizu 10.000 primjeraka u prvih 8 mjeseci prodaje, Hondin ''SUV motocikl' koji se odlikuje udobnošću skutera s dinamikom pustolovnog motocikla za 2018. još je opremljeniji za offroad avanture.

Potpuno novi GL1800 GoldWing premijerno je predstavljen u Europi na EICMA 2017. Sinonim za dugotrajnu udobnost, luksuz i kvalitetu više od 40 godina novi GoldWing u potpunosti je nov motocikl. Postao je oštriji, lakši i kompaktniji. Monumentalni šesterocilindrični ravno postavljeni agregat sad je opremljen s četiri ventila po cilindru te električnim upravljanjem gasa i  4 različita moda rada. Honda Selectable Torque Control  te Hill Start Assist sustavom.

honda monkey 125

GoldWing jedini je motocikl na svijetu koji u ponudi ima zračni jastuk. Potpuno nova, treća generacija Hondinog jedinstvenog prijenosa dvostrukog kvačila sa sedam brzina savršeno će se uklopiti s mogućnostima GoldWinga.

NC750X, NC750S, i Integra od 2018. dostupni u izvedbi 35 kW bit će dostupni vozačima A2 dozvole. Sva tri modela dolaze s više postavljenim limitatorom okretaja za 900 okr/min te dopuštaju maksimalno iskorištavanje performansi u visokom režimu okretaja. Svi modeli su opremljeni Honda Toquekontolom (izmjenjive mape rada motora).

honda supercub 125

Uz nove modele, Honda je u Milanu predstavila i dva koncepta. Monkey 125 te koncept Super Cub 125 čiji je klasik prošlog mjeseca dosegnuo 100 milijuna prodanih primjeraka. Ova koncept verzija piše novu povijest Super Cub-a, te je ultramoderni podsjetnik na njegovu trajnu privlačnost.

Ključne riječi:
Honda motocikl
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 17. studeni 1906.

11-17-1906 Rođen osnivač Honde

Rođen osnivač Honde

Soichiro Honda, osnivač prestižne tvrtke rođen je na današnji dan u gradu Hamamatsu, dvjestotinjak kilometara udaljenom od Tokija. Nakon uspješne vozačke karijere Honda je osnovao tvrtku 1948. godine, sa startnim kapitalom od mizernih 1.500 dolara. S proizvodnjom automobila Honda se počela baviti 1962. godine.

vs