Vidiauto Novosti Najave U Tokiju pokazan Honda Sports EV koncept

Autor: IR Objavljeno: 26.10.2017. 06:24

EV koncept 

Prošlost i budućnost spojena u Hondu Sports EV Concept

U Tokiju pokazan Honda Sports EV koncept

Ovogodišnji, 45. po redu, Salon automobila u Tokiju, promovirao je puno konceptnih automobila, a među njima se posebno isticao onaj Hondin. 

Nakon što je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila konceptni hibrid CR-V, za Tokijski Salon automobila su pripremili malo opuštenije i jako zanimljivo vozilo – Sports EV Concept.

Honda Sports EV Concept bočno

Honda Sports EV Concept je koncept kojeg ćete ili voljeti ili mrziti, a na nas je njegov dizajn, koji je mješavina futurističkih linija prekinutih retro detaljima, osvojio na prvu, a još kad iz Honde najavljuju kako je riječ o potpuno električnom vozilu koje ima umjetnu inteligenciju, Honda nas je još više zaintrigirala za ovaj odličan koncept.

Honda Sports EV Concept sprijeda

Nažalost, za sada nisu poznate informacije o kakvom je ugrađenom elektromotoru riječ, no vjerujemo da bi trebao imati sportske performanse, što je lako zaključiti na temelju vanjskog izgleda. Pogledajte i video, koji vam neće otkriti baš puno toga o eventualnom pogonskom sklopu:

Ono što je najzanimljivije je, stakleni krov koji se nastavlja na stražnje staklo, a koje izgleda kao da lebdi na vozilu. Tome pridonosi i tanak A stup crne boje, koji je gotovo neprimjetan na zatamnjenim staklima.

Kvake su sakrivene, a vanjskih retrovizora nema jer se koriste kamere. Unutrašnjost je namijenjena dvjema osobama, koje će u ovakvom vozilu zasigurno uživati. Za sada još nema potvrdi o serijskoj proizvodnji, a eventualna proizvodnja se ne smije očekivati prije 2020. godine.

Ključne riječi:
Honda Sports EV Concept
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 14. prosinac 1947.

12-14-1947 Osnovan NASCAR

Osnovan NASCAR

The National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) je osnovan u Streamline Hotelu u Daytona Beachu, Florida. Bila je to prva organizacija na svijetu koja se bavila pripremanjem utrka posebnih stock automobila.

vs