Vidiauto Novosti Najave Formula 1 ostaje i bez start djevojaka

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.02.2018. 06:33

Formula 1 

Od ove godine Formula 1 i bez popularnih start djevojaka

Formula 1 ostaje i bez start djevojaka

U posljednje vrijeme Formula 1 donosi sve više novih pravila s kojim odbijaju sve više i više gledatelja, a tome će pripomoći i ukidanje „grid“ djevojaka na startu utrke.

Već nekoliko godina Formula 1 ima problema s padom gledanosti i općim interesom , a ukidanjem „start“ djevojaka bit će dodatan udarac preostalim ljubiteljima tog sporta. Odluka stupa na snagu odmah, pa tako djevojaka neće biti već na prvoj utrci 25.03. na Velikoj nagradi Australije u Melbourneu.

formula 1 i grid girls 2

„Start“ ili „grid“ djevojke su modeli koji se koriste u promotivne svrhe te uglavnom nose odjeću s logotipom sponzora. One su držale i kišobrane i table s imenima vozača, a na kraju utrke formirale su prolaze kuda bi pobjednici prolazili do podija.

formula 1 i grid girls 3

Sean Bratches izjavio je kako je riječ o potezu koji se morao dogoditi, a u cilju prilagodbe kako bi se sve uskladilo s vizijom o ovom sjajnom sportu. Naime, u današnje vrijeme, grid djevojke više nisu usuglašene s modernim društvenim normama, te više nisu primjerene. Izgleda kako Formula 1 više nikad neće biti ona ista!

Ključne riječi:
Formula 1
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. listopad 1936.

10-22-1936 Prvi testovi Bube

Prvi testovi Bube

Dvije godine nakon što je Hitlerovoj vladi predočio prve nacrte «narodnog automobila» Ferdinand Porsche i njegova ekipa započeli su testiranja na prototipu VW serije 3. Iako je 1938. predstavljen i konačni proizvod, izbijanje 2. Svjetskog rata odgodilo je početak proizvodnje za desetak godina.

vs