Vidiauto Novosti Najave Volkswagen redizajnirao Golf Sportsvan

Autor: IR Objavljeno: 22.08.2017. 07:48

Redizajnirani Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen redizajnirao Golf Sportsvan

Nakon nedavnog redizajna VW Golfa, na red je došao i redizajn njegove povišene inačice VW Golf Sportsvan, koji osim osvježenog izgleda donosi i nove TSI motore.

Volkswagen Golf Sportsvan predstavljen je prije tri godine, te je sada i on došao na red za redizajn, a potencijalni kupci će ga moći vidjeti na salonu automobila u Frankfurtu. Najveće se novosti nalaze pod haubom, gdje se mogu naći čak tri nova TSI benzinska motora, no novi Golf Sportsvan donosi i više ugrađenih sustava pomoći kod vožnje i novi infotainment sistem.

Volkswagen Golf Sportsvan bocno

Što se motora tiče, novi benzinski TSI motori koji će se ugrađivati u VW Golf Sportsvan su 1,0-litreni koji nudi snagu od 110 KS i 1,5-litreni  motor koji dolazi u dvije verzije i nudi snagu od 130 KS ili 150 KS. Za sada iz Volkswagena nisu objavili koji će se sve dizelski motori naći u ponudi, no vjerujemo da će biti riječ o motorima sa 115 KS i sa 150 KS.

Volkswagen Golf Sportsvan straga

Novi VW Golf Sportsvan dolazi s redizajniranim branicima, novim prednjim halogenim svjetlima u kombinaciji s LED dnevnim svjetlima koja uz doplatu sada mogu biti full-LED svjetla umjesto nekadašnjih Xenona, a serijski na svim modelima dolaze stražnja LED svjetla te novim aluminijskim naplatcima u veličinama od 16, 17 i 18 inča.

Volkswagen Golf Sportsvan interijer

Kako smo i napomenuli, novi Golf Sportsvan dolazi s novim infotainment sustavom kojim je moguće upravljati i gestama, a vozača očekuje i pomoć Pedestrian Monitoringa (dio je to sustava za automatsko kočenje u gradu), Traffic Jam Assist (poluautomatska start-spot vožnja do 60 km/h), Park Assist za pomoć pri parkiranju te Trailer Assist (uključujući i Park Assist), sustav koji pomaže u vožnju unatrag kada se vuče prikolica.

Redizajnirani Volkswagen Golf Sportsvan na tržište stiže u kasnu jesen, a cijene bi trebale ostati na razini dosadašnjeg modela, što znači da će cijena novog VW Golf Sportsvana biti oko 140.000 kuna za početni model.

Ključne riječi:
Golf Sportsvan Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs