Vidiauto Novosti Najave Redizajn i za Land Rover Range Rover

Autor: IR Objavljeno: 12.10.2017. 07:00

Luksuzan SUV 

Redizajniran je i Land Rover Range Rover

Redizajn i za Land Rover Range Rover

Luksuzan SUV Range Rover prošao je kroz kuru zatezanja bora, pa na slikama možete vidjeti model za 2018. godinu, a koji će biti dostupan i kao plug-in hibrid.

Samo tjedan dana nakon predstavljanja redizajniranog Range Rovera Sport, Land Rover je u javnost pustio fotografije i specifikacije redizajnirane verzije svog predstavnika luksuzne klase Range Rovera. Odmah da napomenemo kako će Range Rover biti od početka prodaje dostupan i kao plug-in hibrid.

Land Rover Range Rover sprijeda 2

Što se tiče promjena, redizajnirani model donosi novi prednji brani i masku te nova Pixel laserska LED prednja svjetla, novu grafiku stražnjih svjetala te novi stražnji branik. U unutrašnjosti se može pronaći novi Touch Pro Duo infotainment sistem koji se sastoji od dva 10 inčna zaslona osjetljiva na dodir, nova digitalna instrument ploča veličine 12 inča, ali i nova prednja i stražnja sjedala koja nude mogućnost masaže.

Land Rover Range Rover interijer

U ponudi motora se mogu naći dva dizelska motora, trolitreni s 258 KS i 4,4-litreni s 339 KS, dok benzince predstavljaju trolitreni sa 340/380 KS, 5-litreni u dvije verzije snage (525 KS i 565 KS za verziju Autobiography Dynamic), a hibridni će model biti opremljen dvolitrenim benzincem u kombinaciji s elektromotorom, koji nudi ukupno 404 KS uz CO2 od samo 64 g/km.

Land Rover Range Rover sprijeda

Prema novim mjerenjima po NEDC standardu, hibridna verzija bi trebala u prosjeku trošiti 2,8 l/100 km, dok je kapacitet baterije dostupan za 51 km vožnje, a za ubrzanje do 100 km/h hibridu treba 6,5 sekundi uz najveću brzinu od 220 km/h.

Land Rover Range Rover straga

Redizajnirani Land Rover Range Rover u salone dolazi do kraja godine, a početna cijena za Range Rover će biti oko 800.000 kuna.

Ključne riječi:
Land Rover Range Rover
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. srpanj 1894.

Rođen Errett Lobban Cord

Errett Lobban Cord rođen je u Warrensburgu (SAD), te je brzo postao uspješan trgovac. S kapitalom od 100.000 $ kupio je loše stojeću Auburn Automobile Company te je ubrzo pretvorio u pravo poslovno carstvo koje se raspalo 30-ih...

vs