Vidiauto Novosti Najave Facelift za sportski Range Rover SVR

Autor: IR Objavljeno: 04.10.2017. 11:12

Sportski SUV 

Facelift za sportski Range Rover Sport SVR

Facelift za sportski Range Rover SVR

Objavljene su prve fotografije i informacije o redizajniranom SUV-u Range Rover SVR s 575 KS koji će se na tržište stići u idućih nekoliko mjeseci.

Range Rover Sport SVR je predstavljen prije malo više od tri godine i sada je došao na red redizajn na polovici života.

Land Rover Range Rover Sport SVR

Redizajnirani Range Rover Sport SVR donosi novi prednji i stražnji branik, okvir prednjeg otvora za zrak napravljenog od ugljičnih vlakana, nove bočne pragove, nove i jače kočnice s crvenim detaljima koji se vide kroz nove aluminijske naplatke.

Land Rover Range Rover Sport SVR straga

Za pogon je zadužen benzinski motor obujma 5000 ccm s 8 cilindara koji sada nudi snagu od 575 KS (do sada 550 KS), a to je dovoljno za najveću brzinu od 260 km/h i za ubrzanje do 100 km/h za 4,5 sekundi. Mjenjač je automatski i ima osam stupnjeva prijenosa.

Land Rover Range Rover Sport SVR interijer

Unutrašnjost je također donijela neke novosti u opremi i bojama, dok su osnovni dizajn i kontrole ostale iste kao i prije redizajna. Znate kako kažu, ono što je dobro, ne treba dirati.

Land Rover Range Rover Sport SVR mjenjač

Nove cijene nisu objavljene pa vjerujemo kako će ostati na razini dosadašnjeg modela, a to znači da će početna cijena za Range Rover biti nešto više od 1.000.000 kuna.

Ključne riječi:
Land Rover Range Rover sport SVR
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 15. prosinac 1967.

12-15-1967 64 mrtvih u rušenju mosta

64 mrtvih u rušenju mosta

Most Sliver bridge preko rijeke Ohio u SAD-u srušio se za najveće gužve radi prevelikog opterećenja. Deseci automobila završili su u vodi, a 64 ljudi izgubilo je život. Do danas je to najveća tragedija na jednom automobilskom mostu.

vs