Vidiauto Novosti Najave Autonomni i električni Renault Symbioz

Autor: IR Objavljeno: 05.09.2017. 13:41

Konceptni Renault Symbioz u Frankfurtu

Autonomni i električni Renault Symbioz

Renault Symbioz je konceptno vozilo koje odražava Renaultovu viziju autonomne, električne i umrežene mobilne mogućnosti koje nam donosi budućnost.

Već 12. rujna ćemo na Salonu automobila u Frankfurtu vidjeti Renault Symbioz, novi koncept koji nam dolazi iz Renaulta a koji prikazuje viziju automobila u bliskoj budućnosti, odnosno do 2030. i to onako kako je zamišlja Renault.

Konceptni Renault Symbioz odražava očekivanja kupaca u budućnosti u smislu mobilnosti i životnog stila, ali i u pogledu zaštite okoliša i gradske vožnje koje ih očekuju. S ovim će konceptom Renault istraživati i autonomnu, električnu i umreženu mobilnu budućnost.

Ime Symbioz, izvedeno je od "sumbiosis", starogrčke riječi za "suživot." Renault je uvjeren kako će automobili budućnosti, utjelovljeni u njegovom najnovijem konceptnom automobilu, funkcionirati u skladu i u trajnoj interakciji s okolinom, cestovnom mrežom i digitalnim životnim stilom njihovih putnika. Slovo Z u Symbioz se referira na potpuno električnu Z.E. tehnologiju napajanja vozila.

Sada nam samo ostaje da pričekamo još tjedan dana, kada ćemo saznati sve detalje Renaulta Symbioz.

Ključne riječi:
Renault Symbioz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. rujan 1984.

9-20-1984 Automobil kao oružje terorista

Automobil kao oružje terorista

Dvanaest ljudi poginulo je u napadu autobombom na ambasadu SAD-a u Beirutu, Libanon. Bilo je to prvi puta u povijesti da je automobilska bomba odnijela veći broj života, no do danas ona se razvila u jedno od omiljenih oružja terorista.

vs