Vidiauto Novosti Najave Autonomni i električni Renault Symbioz

Autor: IR Objavljeno: 05.09.2017. 13:41

Konceptni Renault Symbioz u Frankfurtu

Autonomni i električni Renault Symbioz

Renault Symbioz je konceptno vozilo koje odražava Renaultovu viziju autonomne, električne i umrežene mobilne mogućnosti koje nam donosi budućnost.

Već 12. rujna ćemo na Salonu automobila u Frankfurtu vidjeti Renault Symbioz, novi koncept koji nam dolazi iz Renaulta a koji prikazuje viziju automobila u bliskoj budućnosti, odnosno do 2030. i to onako kako je zamišlja Renault.

Konceptni Renault Symbioz odražava očekivanja kupaca u budućnosti u smislu mobilnosti i životnog stila, ali i u pogledu zaštite okoliša i gradske vožnje koje ih očekuju. S ovim će konceptom Renault istraživati i autonomnu, električnu i umreženu mobilnu budućnost.

Ime Symbioz, izvedeno je od "sumbiosis", starogrčke riječi za "suživot." Renault je uvjeren kako će automobili budućnosti, utjelovljeni u njegovom najnovijem konceptnom automobilu, funkcionirati u skladu i u trajnoj interakciji s okolinom, cestovnom mrežom i digitalnim životnim stilom njihovih putnika. Slovo Z u Symbioz se referira na potpuno električnu Z.E. tehnologiju napajanja vozila.

Sada nam samo ostaje da pričekamo još tjedan dana, kada ćemo saznati sve detalje Renaulta Symbioz.

Ključne riječi:
Renault Symbioz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs