Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Porscheova TV emisija 9:11 Magazine

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.04.2017. 04:59

Web TV 

Porscheova TV emisija zove se 9:11 Magazine

Porscheova TV emisija 9:11 Magazine

Porsche pokreće zanimljiv web TV format “9:11 Magazine“.

U trajanju od devet minuta i jedanaest sekundi Porsche će ponuditi tehnologije, lifestyle i sporta. Na taj će način Porsche proširiti svoju online komunikaciju novim web tv formatom “9:11 Magazine” koji će na poveznici 911-magazine.porsche.com donositi zabavne i korisne informacije iz Porscheovog svijeta.U emisiji će se obuhvatiti sve tematike - od predstavljanja novih automobila preko samog doživljaja Porschea pa do prekretnica u povijesti tvrtke. Pogledat će se moći cijele epizode ili samo pojedini prilozi o Porscheu koji će buditi emocije, spretno pojašnjavati tehnički i tehnološki razvoj te ponuditi zanimljiv uvid u Porscheovu prošlost, sadašnjost i budućnost. 

IMG_20170412_105716

Web tv format nadopunjuje postojeći magazin za korisnike “Christophorus” te će se također objavljivati pet puta godišnje, i to na njemačkom i engleskom jeziku. Srž magazina čine ljudi. Oni pričaju priče koje bi trebale doprijeti do gledatelja i koje će gledatelji zapamtiti, najavio je magazin Josef Arweck, potpredsjednik za komunikacije tvrtke Porsche AG. Uzmimo Waltera Röhrla kao primjer: u prvoj epizodi magazina pod motom “Hrabrost” dvostruki svjetski prvak u reliju i najbolji vozač utrka svog vremena opisuje legendarnu noć u Arganilu te kako je on kao početnik deklasirao cijelu svjetsku elitu. Drugi prilog bavi se najhrabrijim bojama 911-ice. “Hrabri predah” (engl. “Courage to take time off”) opisuje putovanje kroz spektakularni škotski krajolik u Porsche Panameri. Legendarni transaxle modeli svjedoče o iznimnoj hrabrosti Porscheovih programera. “Čisti užitak” (engl. “Pure”), druga epizoda TV-magazina, bit će posvećena kultnom sportskom automobilu 911-ici.Portal predstavlja korporativni blog, online magazin i središte društvenih medija u jednom, a Porsche također ima svoj kanal na “Drivetribeu”, online zajednici bivših kreatora Top Geara - Clarksona, Maya i Hammonda.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs