Vidiauto Novosti Najave Nova Opel Insignia Country Tourer

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 13.04.2017. 00:11

Za sve terene 

Nova Opel Insignia Country Tourer

Nova Opel Insignia Country Tourer

Svjetska premijera nove Opel Insignije Country Tourer bit će u Frankfurtu ovog rujna, a brzo nakon toga automobil će se pojaviti i u prodajnim salonima.

S 20 mm višim podvozjem nova Opel Insignia Country Tourer je namijenjena avanturistima, za vožnju po svim terenima jer ima pogon na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta. Robusnog je izgleda, a iz Opela najavljuju premium kvalitetu s moćnim motorima koji će putnicima omogućiti užitak u vožnji. Poput modela sa samog vrha ponude, Insignia Grand Sport i Insignia Sports Tourer koji su nedavno globalno premijerno predstavljeni u Ženevi. Dakle, dvojac iz snova već je spreman da postane trio.

 

Moći će je se naručiti od lipnja, a bit će premijerno predstavljena na Frankfurtskom sajmu automobila (IAA, od 14. do 24. rujna), dok će se u prodajnim salonima naći nešto malo nakon toga. Ovaj svestrani model savršen je izbor za obožavatelje zimskih sportova i rekreacije izvan grada, ali i sve koji cijene lijep izgled.

IMG_20170407_001534

Nova Opel Insignia Country Tourer je prostrana i znatno lakša od verzije koja izlazi iz ponude zahvaljujući posve novoj arhitekturi. Uz to dolazi i s bogatom ponudom inovativnih tehnologija, baš kao što se očekuje od pravog modela s vrha ponude. Zadivljuje i posve vlastitim stilom: sa svih je strana zaštićena crnim pločama, dok srebrne prednja i stražnje zaštite podvozja daju ovom novom modelu robustan off-road izgled. Kupci kojima se više sviđaju vozila još jačeg individualnog stila mogu to postići zahvaljujući programu Opel Exclusive koji primjerice nudi mogućnost odabira osobne najdraže boje.

Ima prostranu kabinu, što će posebno osjetiti putnici na stražnjoj klupi. Ugodnu atmosferu dodatno naglašavaju kokpit fokusiran na vozača, premium ergonomska prednja sjedala s AGR-ovim certifikatom (Aktion Gesunder Rücken e.V., Akcija za zdrava leđa) i grijana vanjska stražnja sjedala. Grijano vjetrobransko staklo i upravljač osiguravaju dobru vidljivost i tople ruke za hladnih dana.

Pogledajmo kakav je prednji dio nove Insignije Country Tourer - sudeći po viđenom izgleda još funkcionalnije nego kod sestrinske varijante Sports Tourer. Istaknuta rešetka i tanka prednja svjetla čine da prednji dio izgleda široko, dok srebrna zaštita na podvozju pomaže vizualno spustiti automobil i naglasiti stabilnost. Crne zaštitne ploče u donjem prednjem dijelu, na blatobranima i uz donji dio karoserije naglašavaju robustan izgled. Baš kao sprijeda, i straga su vidljivi avanturistički elementi kao što su srebrna zaštita podvozja i dvostruka ispušna cijev, koji naglašavaju spušten i širok dojam.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. svibanj 1934.

Bonnie i Clyde

Clyde Champion Barrow i Bonnie Parker ubijeni su u okršaju s policijom državi Texas i Louisiana tijekom pokušaja bijega u ukradenom Fordu V-8 iz 1934. godine. Bonnie i Clyde su bili jedan od najpoznatijih kriminalnih parova.

vs