Vidiauto Novosti Najave Mercedes A klase u limuzinskoj izvedbi

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.04.2018. 06:11

Mala limuzina 

Ovo je nova Mercedes-Benz A klasa u limuzinskoj izvedbi

Mercedes A klase u limuzinskoj izvedbi

Kao i što se očekivalo, Mercedes-Benz će na Salonu automobila u Pekingu predstaviti novu A klasu u limuzinskoj izvedbi u L izvedbi, specifičnoj za kinesko tržište.

Iako na fotografijama službeno gledate novu izvedbu Mercedes-Benz A klase Sedan, odmah moramo napomenuti kako je na fotografijama izvedba L, koja je specifična za kinesko tržište i ima 6 cm veći međuosovinski razmak u odnosu na verziju s pet vrata (2789 mm umjesto 2729 mm).

Mercedes-Benz A Klasa Sedan sa strane

No osim toga, jasno je kako će tako izgledati i europska verzija nove Mercedes-Benz A klase Sedan, a već na prvi pogled je vidljivo kako čitavo vozilo, a posebice stražnji dio podsjećaju na Mercedes-Benz Concept A Sedan koji je javnosti prikazan prošle godine na Salonu automobila u Šangaju.

Mercedes-Benz A Klasa Sedan straga

Nova A klasa Sedan je napravljena na istoj platformi kao i kompaktna A klasa, a u Europi će se nuditi s istim motorima i mjenjačima kao i kompaktna verzija, a o kojoj možete više pročitati ovdje, a očekuje se kako će europska verzija biti predstavljena na jesen na Salonu automobila u Parizu.

Mercedes-Benz A Klasa Sedan sprijeda

Unutrašnjost će biti identična kompaktnoj verziji Mercedes-Benz A klase, što uključuje najnoviji infotainment sustav Mercedes-Benz User Experience (MBUX), o kojem pak više možete pročitati ovdje.

Mercedes-Benz A Klasa Sedan interijer

Na kraju možemo zaključiti samo kako je nova Mercedes-Benz A klasa Sedan vizualno puno uspjelija od prethodnika, i ne sumnjamo kako ćemo je u budućnosti na cestama vjerojatno češće viđati baš u ovoj verziji.

Mercedes-Benz A Klasa Sedan straga 2
Ključne riječi:
A-klasa Mercedes-Benz sedan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. listopad 1936.

10-22-1936 Prvi testovi Bube

Prvi testovi Bube

Dvije godine nakon što je Hitlerovoj vladi predočio prve nacrte «narodnog automobila» Ferdinand Porsche i njegova ekipa započeli su testiranja na prototipu VW serije 3. Iako je 1938. predstavljen i konačni proizvod, izbijanje 2. Svjetskog rata odgodilo je početak proizvodnje za desetak godina.

vs