Vidiauto Novosti Najave Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.11.2013. 17:05

Ekskluzivno 

Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Citroen DS3 DS World Paris u samo 15 primjeraka

Samo 15 primjeraka bit će proizvedeno modela Citroen DS3 DS World Paris, a automobil će biti predstavljen u ekskluzivnom pariškom salonu DS World.

Citroen DS3 DS World Paris prema Citroenu predstavljat će elegantni dragulj i predmet čežnje, a „u njega je pretočen ugođaj prostora”, opisao ga je ukratko Thierry Metroz, dizajner DS linije. Ekskluzivna serija od samo petnaest primjeraka namijenjena je najstrastvenijim kolekcionarima DS linije i moći će se kupiti u pariškom salonu DS World.

Citroen DS3 DS World Paris nadahnut je arhitektonskim načelima art décoa i odraz je francuskog majstorstva. Zaogrnut je mat sivim plaštem dok su mu krov i osvrtna zrcala prekriveni mat smeđom bojom. Boje su osmišljene posebno za ovaj model. Uglađenost unutrašnjosti naglašena je kvalitetnim materijalima i presvlakama od smeđe nape s bež šavovima na sjedalima, letvici armaturne ploče, ručici mjenjača i središnjem naslonu za laktove. Naravno, tu je i numerirana pločica s natpisom DS WORLD PARIS ugrađena u letvicu armaturne ploče koja čini svaki modele jedinstvenim. Vrata su oplemenjena drvenim umetcima.

Za kraj, ispod haube će se nalaziti benzinski motor od 120 KS (VTi 120) i opremljen je automatskim mjenjačem.

Citroen DS3 1.6 THP 155 Ultra Prestige TEST
Ključne riječi:
Citroën DS World DS3 premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. rujan 1984.

9-20-1984 Automobil kao oružje terorista

Automobil kao oružje terorista

Dvanaest ljudi poginulo je u napadu autobombom na ambasadu SAD-a u Beirutu, Libanon. Bilo je to prvi puta u povijesti da je automobilska bomba odnijela veći broj života, no do danas ona se razvila u jedno od omiljenih oružja terorista.

vs