Vidiauto Novosti Najave 1000 primjeraka MX-5 RF Launch Edition

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.08.2016. 17:20

Ograničena serija poput Ferrarija 

Samo 1000 primjeraka Mazde MX-5 RF Launch Edition

1000 primjeraka MX-5 RF Launch Edition

Poput kakvog Ferrarija, bit će proizvedeno samo 1000 komada Mazde MX-5 RF Launch Edition, a tko će postati sretni vlasnik odlučit će Mazda.

Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback) je predstavljena kao veliko iznenađenje na New York International Auto Show 2016, iako su svi očekivali klasičnu MX-5 Miatu s tvrdim krovom. Sada su otišli i korak dalje te u ograničenoj seriji od samo 1000 komada daju mogućnost predbilježbe za Launch Edition. Zanima li vas ovaj limited edition, provjerite svoju elektronsku poštu jer će Mazda prijavljenim korisnicima poslati email na koji trebaju što prije odgovoriti. Detaljnije na www.longlivetheroadster.com

Mazda MX-5 RF Launch Edition (2)-1

Po čemu je Mazda Miata MX-5 RF Launch Edition specifična i posebna?

Launch Edition je pofarbana u Machine Gray boju s crnim krovnim panelom,a u interijeru se nalazi koža Auburn Nappa. Istu tu kombinaciju smo vidjeli i prilikom predstavljanja. Svi ostali, standardni MX-5 RF modeli bit će također dostupni s Machine Gray bojom i spomenutom kožom, ali neće imati crni krov i specijalne oznake kao na limited verziji Launch Edition. Sretni vlasnici, njih samo 1000 u cijelom svijetu, dobit će i numerirani sat Tourneau. Birat će između ručnog i automatskog mjenjača.

Mazda MX-5 RF Launch Edition (3)-1

Cijena za Mazda Miata MX-5 RF Launch Edition nije još definirana, ali se očekuje da će biti samo nešto viša od bazne cijene u SAD-u, od 25.750 USD.

Isporuka Launch Edition RF-a se očekuje početkom 2017. godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. ožujak 1900.

3-28-1900 Prvi kraljevski automobil

Prvi kraljevski automobil

Britanska kraljevska obitelj preuzela je svoj prvi automobila, Daimler Mail Phaeton.

vs

.::.