Vidiauto Automobili Predstavljamo SUV Hyundai Kona stiže na jesen

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.06.2017. 15:23

Svjetska premijera 

SUV Hyundai Kona stiže u prodaju na jesen

SUV Hyundai Kona stiže na jesen

Hyundai Kona će biti dostupna s dva turbobenzinska motora snage 120 i 177 KS.

Najnoviji SUV model B-segmenta koji ima svjetsku premijeru je Hyundai Kona - imat će mogućnost pogona na sve kotače, progresivan dizajn, ali i detalje koji se mogu prilagoditi svim potrebama urbanih kupaca. U trenutku kad dođe na tržište, a to će biti u jesen 2017, Kona će biti dostupna s dva turbobenzinska motora:
- 1.0 T-GDI sa 6 stupanjskim ručnim mjenjačem snage 120 KS
- 1.6 T-GDI sa 177 KS i 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom te pogonom na sve kotače.

Hyundai Kona (6)

Na ljeto 2018. stiže nova generacija Hyundaijevog dizelskog motora obujma 1,6 litara koji će biti kombiniran sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Stići će i električna verzija SUV-a Kona.

Hyundai Kona (5)

U prednjem dijelu Kone ističe se kaskadna rešetka hladnjaka, jedan od novih simbola Hyundaijevog identiteta, kompaktnom izgledu pridonose kratki stražnji prevjesi i branici. Kona će se nuditi u deset boja karoserije i dvije boje dizajna krova čime se dolazi do 20 različitih kombinacija boja. Boje u interijeru između kojih možete birati su narančasta, crvena i boja limete.

Hyundai Kona (9)
Hyundai Kona (10)
Hyundai Kona (8)

Multimedija će se prikazivati na standardnom 5-inčnom LCD ekranu na dodir s Bluetooth, radijem i USB povezivanjem, zatim na 7-inčnom ekranu koji će biti povezan sa stražnjom kamerom za parkiranje te na 8-inčnom LCD ekranu s navigacijom i 3D kartama. Integrirani će biti Apple CarPlay i Android Auto sustavi.

U sigurnosnom dijelu kupci će dobiti najnovije tehnologije aktivne zaštite u skladu s najvišim europskim sigurnosnim standardima:
- sustav prepoznavanja prepreka i autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB with pedestrian detection)
-detektor mrtvog kuta (BSD)
-sustav koji upozorava vozača na umor (DAA)
-sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake (LKAS).

Kona će biti Hyundaijev model s head-up displayem putem kojeg će vozač imati ispred sebe sve bitne informacije te istovremeno zadržavanje pozornosti na cesti.

Hyundai Kona (7)
Hyundai Kona (2)
Hyundai Kona (3)
Ključne riječi:
Hyundai Kona SUV svjetska premijera
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs