Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Kampanja za Edge snimljena u Hrvatskoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.10.2016. 10:47

Dramatični film s poznatim glumcem Madsom Mikkelsenom 

Kampanja za novi Ford Edge snimljena je u Hrvatskoj

Kampanja za Edge snimljena u Hrvatskoj

Pogledajte kampanju odnosno pravi kratki, dramatični film s poznatim glumcem Madsom Mikkelsenom, a radnja filma Le Fantome događa se u Hrvatskoj.

Glumac Mads Mikkelsen u novom kratkom filmu ‘Le Fantôme’, snimljenom za Ford Edge kampanju, glumi zajedno s Barbarom Steele, zvijezdom gotičkih horor filmova 1960-ih, a u filmu se pojavljuje i hrvatski glumac Žarko Radić. Film je režirao Jake Scott, zaslužan za Welcome to the Rileys i glazbene video spotove za The Rolling Stones, Radiohead i R.E.M.

Ford Edge (2)

Le Fantôme pokazuje Mikkelsena u potrazi za parom koji je započeo novi život pod programom zaštite svjedoka – ali koji voze karakteristični Edge. Snimljen na predivnim lokacijama u Hrvatskoj film je prvo prikazan na talijanskoj televiziji dok će na televizijskim ekranima i kinima diljem Europe biti od sljedećeg tjedna.

Ford Edge (4)

Pogledajte film Le Fantôme:
https://www.youtube.com/watch?v=QMTBTm30JR8

Novi Ford Edge je SUV dostupan s 2.0 turbodizelskim motorom u verzijama snage 180 KS (132 kW) i 210 KS (154 kW), s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem i automatskim sa šest stupnjeva. Početna cijena Forda Edge je 449.900 kn. Uz sportski izgled dolazi skladan interijer s visoko kvalitetnim materijalima i vrhunskim dizajnom.

Ford Edge (6)
Ford Edge (5)
Ključne riječi:
Edge Ford reklama SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs