Vidiauto Novosti Najave Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Autor: IR Objavljeno: 15.12.2017. 06:22

Ulja i maziva 

Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Jučer je na press konferenciji objavljeno kako je francuska tvrtka Total otvorila i službeno predstavništvo u Hrvatskoj i predstavila novu web stranicu.

Francuska kompanija Total na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila je otvaranje direktnog predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi. Povijest kompanije Total datira iz 1924. godine osnivanjem Compagnie Française des Pétroles (CFP) koja se bavila isključivo proizvodnjom ulja na Bliskom Istoku. Danas, nakon skoro čitavog stoljeća poslovanja i strateške diverzifikacije poslovanja, kompanija Total posjeduje preko 700 proizvodnih jedinica širom svijeta kako bi korisnicima mogla osigurati energiju koja je pristupačna, pouzdana, čista i koja ispunjava najstrože sigurnosne i ekološke standarde. Kao rezultat uspješnog poslovanja, u 2016. godini, kompanija Total ostvarila je 10,5 milijardi dolara prihoda na globalnom nivou.

Total race_1

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije. Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

Total race_3

Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima. Kompanija Total Croatia d.o.o. je jedini ovlašteni uvoznik Total i Elf maziva. Totalovi proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti direktno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na lokaliziranoj Internetskoj stranici.

Ključne riječi:
Total
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. siječanj 1971.

1-20-1971 Predstavljen nesretni Jaguar

Predstavljen nesretni Jaguar

Jaguarov prototip XJ13 predstavljen je u Lindleyu, Engleska. XJ13 je trebao biti novi luksuzni Jaguar, ali nesreća je promijenila njegovu sudbinu: Norman Dewis, testni vozač, uništio je prototip na prvoj testnoj vožnji. U tom je trenutku završio i razvoj.

vs