Vidiauto Novosti Najave Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Autor: IR Objavljeno: 15.12.2017. 06:22

Ulja i maziva 

Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Total otvorio predstavništvo u Hrvatskoj

Jučer je na press konferenciji objavljeno kako je francuska tvrtka Total otvorila i službeno predstavništvo u Hrvatskoj i predstavila novu web stranicu.

Francuska kompanija Total na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila je otvaranje direktnog predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi. Povijest kompanije Total datira iz 1924. godine osnivanjem Compagnie Française des Pétroles (CFP) koja se bavila isključivo proizvodnjom ulja na Bliskom Istoku. Danas, nakon skoro čitavog stoljeća poslovanja i strateške diverzifikacije poslovanja, kompanija Total posjeduje preko 700 proizvodnih jedinica širom svijeta kako bi korisnicima mogla osigurati energiju koja je pristupačna, pouzdana, čista i koja ispunjava najstrože sigurnosne i ekološke standarde. Kao rezultat uspješnog poslovanja, u 2016. godini, kompanija Total ostvarila je 10,5 milijardi dolara prihoda na globalnom nivou.

Total race_1

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije. Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

Total race_3

Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima. Kompanija Total Croatia d.o.o. je jedini ovlašteni uvoznik Total i Elf maziva. Totalovi proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti direktno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na lokaliziranoj Internetskoj stranici.

Ključne riječi:
Total
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. listopad 1970.

10-23-1970 Blue Flame postiže rekord

Blue Flame postiže rekord

Amerikanac Gary Gabelich (čiji su se roditelji doselili u Ameriku iz Splita) postigao je svojim vozilom Blue Flame prosječnu brzinu od 1024 km/h, a povremeno je dostizao i 1060 km/h. «Automobil» je bio pokretan motorima na tekući prirodni plin miješan s vodikovim oksidom.

vs