Vidiauto Novosti Najave Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Autor: IR Objavljeno: 18.10.2017. 13:03

Suradnja 

Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Hyundai i zlatna olimpijka Sara započeli su suradnju, a osim što je postala ambasadorica za Hyundai, postala je i korisnica novog modela Hyundai i30 Wagon.

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja u Rio de Janeiru 2016. godine, postala je ambasador branda Hyundai u Hrvatskoj. Suradnja je dogovorena do kraja 2020. godine. Do sada je Sara privatno vozila Hyundai, a sada joj je Hyundai Hrvatska osigurao novi Hyundai i30 Wagon, kako bi dodatno podržali njene napore i olakšali joj rad na putu prema novim sportskim uspjesima.

hyundai i30 sara kolak 2

Sara Kolak predstavlja vrijednosti koje su zajedničke i brandu Hyundai. Predanost i posvećenost onome što radiš i voliš, samopouzdanje te ustrajan rad kako bi svakim danom bio sve bolji. Takvim pristupom Sara je, s navršenom 21 godinom, došla do samog vrha, do zlata na prošlogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te iznenadila hrvatsku javnost i svjetsku atletsku javnost.

hyundai i30 sara kolak 4

Nova generacija Hyundai i30 predstavlja dodatni korak naprijed za Hyundai u svakom pogledu. Nova generacija i30 proizvedena je, dizajnirana, inženjerski konstruirana i testirana u Europi, kao i 90% Hyundai automobila prodanih u Europi. Sva četiri člana obitelji nove generacije i30 predstavljeni su ove godine javnosti: model s 5 vrata na hrvatskom tržištu je dostupan od proljeća ove godine, na ljeto mu se pridružila i karavanska izvedba, ovih dana na tržište stiže i sportska verzija N, a četvrti se član, Hyundai i30 Fastback očekuje na tržištu u prvoj polovici sljedeće godine.

hyundai i30 sara kolak 3
Ključne riječi:
Hyundai i30 Wagon
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs