Vidiauto Novosti Najave Samo 799 primjeraka Seat Leona Cupra R

Autor: IR Objavljeno: 04.09.2017. 18:15

Seat Leon Cupra R u samo 799 primjeraka

Samo 799 primjeraka Seat Leona Cupra R

Seat će na predstojećem salonu automobila u Frankfurtu predstaviti Seat Leon Cupra R s 300 KS, koji je ujedno i najjači proizvedeni Seat svih vremena.

Ograničene serije automobila su oduvijek privlačile kupce, pa ne sumnjamo da će se isto dogoditi i s modelom Seat Leon Cupra R koji će se proizvesti u 799 primjeraka, a osim toga je i najjači serijski automobil koji je Seat ikada proizveo.

Novi Seat Leon Cupra R dolazi u verziji s ručnim mjenjačem i snagom od 310 KS, dok u verziji s DSG mjenjačem dolazi sa snagom od 300 KS, a u oba slučaja je riječ o šest stupnjeva prijenosa i pogonom na prednje kotače. Novost je i modificirani nagib i adaptivni ovjes DCC te Brembo kočnice i novi ispušni sustav.

seat leon cupra r straga

Osim motora, promjena ima i na karoseriji, pa tako sa svih strana Seat Leona Cupra R možemo pronaći detalje od ugljičnih vlakana, koji se mogu se pronaći i u unutrašnjosti na kolu upravljača i na mjenjaču, a moći će se dobiti u tri boje – Midnight crna, Pyrenees siva (ne zahtijevaju doplatu) i ekskluzivna Matte siva. Cijene još nisu poznate, a na tržištu će se Seat Leon Cupra R naći krajem godine.

Ključne riječi:
Cupra R Leon Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs