Vidiauto Novosti Najave Samo 799 primjeraka Seat Leona Cupra R

Autor: IR Objavljeno: 04.09.2017. 18:15

Seat Leon Cupra R u samo 799 primjeraka

Samo 799 primjeraka Seat Leona Cupra R

Seat će na predstojećem salonu automobila u Frankfurtu predstaviti Seat Leon Cupra R s 300 KS, koji je ujedno i najjači proizvedeni Seat svih vremena.

Ograničene serije automobila su oduvijek privlačile kupce, pa ne sumnjamo da će se isto dogoditi i s modelom Seat Leon Cupra R koji će se proizvesti u 799 primjeraka, a osim toga je i najjači serijski automobil koji je Seat ikada proizveo.

Novi Seat Leon Cupra R dolazi u verziji s ručnim mjenjačem i snagom od 310 KS, dok u verziji s DSG mjenjačem dolazi sa snagom od 300 KS, a u oba slučaja je riječ o šest stupnjeva prijenosa i pogonom na prednje kotače. Novost je i modificirani nagib i adaptivni ovjes DCC te Brembo kočnice i novi ispušni sustav.

seat leon cupra r straga

Osim motora, promjena ima i na karoseriji, pa tako sa svih strana Seat Leona Cupra R možemo pronaći detalje od ugljičnih vlakana, koji se mogu se pronaći i u unutrašnjosti na kolu upravljača i na mjenjaču, a moći će se dobiti u tri boje – Midnight crna, Pyrenees siva (ne zahtijevaju doplatu) i ekskluzivna Matte siva. Cijene još nisu poznate, a na tržištu će se Seat Leon Cupra R naći krajem godine.

Ključne riječi:
Cupra R Leon Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. svibanj 1934.

Bonnie i Clyde

Clyde Champion Barrow i Bonnie Parker ubijeni su u okršaju s policijom državi Texas i Louisiana tijekom pokušaja bijega u ukradenom Fordu V-8 iz 1934. godine. Bonnie i Clyde su bili jedan od najpoznatijih kriminalnih parova.

vs