Vidiauto Novosti Najave Rusi predstavili čudnovati Partisan One

Autor: IR Objavljeno: 13.10.2017. 06:46

Kao od legića 

Stogodišnja garancija na čudnovati Partisan One

Rusi predstavili čudnovati Partisan One

Rusi su predstavili pravi auto koji izgleda kao da je napravljen od Lego kockica, a na njega daju garanciju od čak 100 godina, predstavljamo vam Partisan One.

Vjerovali ili ne, ali na slikama koje vidite nalazi se pravo vozilo i ne nije riječ o fotomontaži. Doktor Juri E. Postnikov je predstavio prvi model tvrtke Partisan Motors pod imenom Partisan One, a riječ je o vozilu koje na prvo mjesto stavlja manevarske karakteristike i pouzdanost, dok je sve ostalo stavljeno u drugi plan.

partisan one straga

Partisan One je model koji je namijenjen vojsci, no riječ je nečemu potpuno drugačijem od svima poznatog Hummera. Dizajniran je, ako ovo možemo nazvati dizajnom, tako da se po čitavoj karoseriji mogu postaviti protuoklopni paneli, a najzanimljivije je to što se u njega može ugrađivati bilo kakav motor, bez obzira je li riječ o uzdužnoj ili poprečnoj ugradnji, a isto tako je lako ugraditi različite vrste pogona i mjenjača.

partisan one straga 2

Isto tako, čitavu je karoseriju moguće produživati ili skraćivati te dodavati dodatne osovine s kotačima, a radi lakšeg transporta, Partisan One dolazi rastavljen, pa tako u jedan standardan kontejner stane čak 5 komada. Izgleda da su u Partisanu ipak na umu imali automobile kakvi se slažu s Lego kockama.

partisan one interijer

I ono što je najzanimljivije, Partisan je toliko siguran u kvalitetu ovog vozila da najavljuje garanciju koja će trajati 100 godina! Jedino još nisu objavili kolika će biti početna cijena ovog posebnog vozila.

partisan one
Ključne riječi:
One Partisan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 17. studeni 1906.

11-17-1906 Rođen osnivač Honde

Rođen osnivač Honde

Soichiro Honda, osnivač prestižne tvrtke rođen je na današnji dan u gradu Hamamatsu, dvjestotinjak kilometara udaljenom od Tokija. Nakon uspješne vozačke karijere Honda je osnovao tvrtku 1948. godine, sa startnim kapitalom od mizernih 1.500 dolara. S proizvodnjom automobila Honda se počela baviti 1962. godine.

vs