Vidiauto Novosti Najave Redizajn za popularni Hyundai Tucson

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 05.04.2018. 06:31

Popularan SUV 

Redizajnirani Hyundai Tucson donosi novu unutrašnjost

Redizajn za popularni Hyundai Tucson

Hyundai je pripremio redizajn za jedan od svojih najpopularnijih modela na svijetu – SUV Tucson, a na tržištu će se naći već na jesen.

Hyundai Tucson je jedan od najprodavanijih modela Hyundaija na svijetu, a za novu sezonu dolazi u obnovljenom izdanju. Iako je redizajnirani Tucson prvo predstavljen u Sjevernoj Americi, Europska premijera se očekuje u Parizu, a prodaja kreće odmah nakon toga.

Hyundai Tucson sa strane

Zanimljivo je kako Hyundai odbacuje 1,6-litreni turbo benzinac za tržište SAD-a i zamjenjuje ga s 2,4-litrenim atmosferskim benzincem sa 181 KS, a u ponudi će se naći i dvolitreni atmosferski benzinac koji daje snagu od 164 KS. U Europi se očekuje i slabiji benzinac, ali i dizelski motori.

Hyundai Tucson straga

Izvana redizajnirani Tucson donosi promijenjene branike i svjetla, drugačiju masku te puno više kromiranih površina, dok su najveće izmjene napravljene u unutrašnjosti vozila. Tako novi Hyundai Tucson ima promijenjenu čitavu središnju konzolu koja sada dolazi sa 7-inčnim zaslonom na njenom vrhu, a uvedena je i električna ručna kočnica. Materijali su sad kvalitetniji, oprema bogatija i radi bolje izolacije manje je buke u unutrašnjosti.

Hyundai Tucson interijer

U ponudi će se naći i najmoderniji sustavi za pomoć vozaču kao što je sustav za održavanje trake, sustav za sprječavanje sudara, kamere u 360 stupnjeva, ali i bežični punjač mobitela, USB priključci na stražnjim sjedalima i još mnogo toga. Novi Tucson će se na tržištu pojaviti na jesen, a cijena bi trebala ostati na razini sadašnjeg modela.

Hyundai Tucson sprijeda
Ključne riječi:
Hyundai Tucson
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 12. prosinac 1955.

12-12-1955 Ford daruje 500 milijuna dolara

Ford daruje 500 milijuna dolara

Zaklada Ford je darovala je najveću pojedinačnu sumu za dobrotvorne svrhe u povijesti modernog svijeta. Točno 500 milijuna dolara podijeljeno je između bolnica, škola i fakluteta. Zaklada Ford je aktivna i danas.

vs