Vidiauto Novosti Najave Novi problemi u USA za Tesla Model 3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.05.2018. 06:14

Novi problemi? 

Consumer Reports: "Radi velikih mana, ne možemo preporučiti Tesla Model 3"

Novi problemi u USA za Tesla Model 3

Američki Consumer Reports, koji preko 80 godina testira i uspoređuje proizvode, objavio je kako ne preporučuje Tesla Model 3 radi velikih mana.

Izgleda da treća sreća ne vrijedi u Tesli, pa se tako pojavila još jedna negativna vijest koja prati Model 3, a ovog puta dolazi iz Consumer Reportsa, nezavisnoj tvrtki koja testira i uspoređuje razne proizvode na tržištu.

Tesla Model 3 straga

Najveći problem prema Consumer Reportsu je prevelik put zaustavljanja pri brzini od 60 milja na sat (96 km/h), jer je Modelu 3 potrebno 46,3 m da se potpuno zaustavi, što je prilično puno. Naravno, iz Tesle su to demantirali i tvrde kako je Modelu 3 potrebno svega 40,5 m kako bi se zaustavio, te kako na mjerenje ovisi nekoliko faktora.

Tesla Model 3 3

Consumer Reports navodi kako sve automobile testiraju u istim uvjetima, pa su čak i priznali kako su jednom uspjeli zaustaviti Teslu Model 3 nakon 39,6 metara, no više nisu uspjeli postići takav rezultat, pa čak ni s drugim primjerkom.

Tesla Model 3 2

Zamjerka Consumer Reportsa ide i na 15-inčni zaslon, odnosno na sve komande i podešavanja koja su postavljena na njega, ali ni previše tvrd ovjes, buka od vjetra u vožnji i nedostatak bočnog držanja tijela na sjedalima.

Tesla Model 3 interijer

No, imali su i neke pohvale, pa je tako Tesla Model 3 ocijenjen kao električni automobil s najboljim dosegom, jer su uspjeli prijeći čak 563 km s jednim punjenjem, a pohvale su dobile i upravljivost, kao i performanse.

Ključne riječi:
Model 3 Tesla
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 22. listopad 1936.

10-22-1936 Prvi testovi Bube

Prvi testovi Bube

Dvije godine nakon što je Hitlerovoj vladi predočio prve nacrte «narodnog automobila» Ferdinand Porsche i njegova ekipa započeli su testiranja na prototipu VW serije 3. Iako je 1938. predstavljen i konačni proizvod, izbijanje 2. Svjetskog rata odgodilo je početak proizvodnje za desetak godina.

vs