Vidiauto Novosti Najave Kineski Lynk & Co najavio limuzinu 03

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.08.2018. 06:22

Nova limuzina 

Kineski Lynk & Co najavio limuzinu 03 koja sljedeće godine dolazi i u Europu

Kineski Lynk & Co najavio limuzinu 03

Lynk & Co je u javnost pustio prvi set fotografija svojeg novog limuzinskog automobila, nemaštovito nazvanog 03, a koji će već sljedeće godine stići i u Europu.

Da razjasnimo odmah u početku, vlasnik brenda Lynk & Co je kineska tvrtka Geely, a koja je ujedno i vlasnik Volva, da vas ne zbune neke činjenice koje ćete uskoro pročitati. Lynk & Co 03 je napravljen na CMA platformi koju već koristi Volvo XC 40, ali će koristiti i budući kompaktni modeli ove marke.

lynk & co 03

Lynk & Co u ponudi ima već dva SUV modela, nazvanih 01 i 02, a sada je na red došla i limuzina. Prednji kraj je karakterističan za ovu marku, no ne možemo se oteti dojmu kako linija krova koja se spaja na prtljažnik vozila neodoljivo podsjeća na rješenje kakvo ima Kia Optima.

lynk & co 03 straga

U početku će se nuditi 1,5-litreni trocilindrični turbo benzinac snage 150 KS i dvolitreni turbo benzinac maksimalne snage 190 KS, a uskoro će biti predstavljena i hibridna verzija. Prema prvim najavama, u Europi će se nuditi isključivo hibridne verzije ovog modela, a zanimljivo je i kako će svi modeli koji su namijenjeni europskom tržištu biti ovdje i napravljeni.

lynk & co 03 sprijeda straga

Za sada nema točnih informacija o cijeni ni ikakvim drugim popratnim stvarima, no zna se kako Lynk & Co modeli poseban naglasak stavljaju na bogatu opremu, infotainment sustav u vozilu, ali i čitav nih drugih sitnica za što ugodniju vožnju.

Ključne riječi:
03 hibrid Lynk & Co
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. listopad 1970.

10-23-1970 Blue Flame postiže rekord

Blue Flame postiže rekord

Amerikanac Gary Gabelich (čiji su se roditelji doselili u Ameriku iz Splita) postigao je svojim vozilom Blue Flame prosječnu brzinu od 1024 km/h, a povremeno je dostizao i 1060 km/h. «Automobil» je bio pokretan motorima na tekući prirodni plin miješan s vodikovim oksidom.

vs