Vidiauto Novosti Najave Hyundai Tuscon Style u akcijskoj ponudi

Autor: IR Objavljeno: 29.09.2017. 06:44

Akcijska ponuda 

Hyundai Tuscon Style u akcijskoj ponudi

Hyundai Tuscon Style u akcijskoj ponudi

Hyundai je na našem tržištu ponudio svoj popularan model Tuscon u akcijskoj ponudi s 0% kamata i specijalne Stlye pakete opreme po posebnim cijenama.

Hyundai Tuscon svima je već poznat SUV, a sada postaje još zanimljiviji u ovoj akcijskoj ponudi. Tako je sada Tuscon dostupan s četiri Style opreme u ponudi – Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS. Osnovna Style oprema ima automatski klima uređaj, tempomat, stražnje parking senzore, svjetla za maglu, krovne nosače i potpuni paket sigurnosne opreme.

Hyundai Tuscon Style

U kombinaciji s 1,7-litarskim dizel motorom snage 116 KS, Hyundai Tuscon Style je dostupan po cijeni od 169.900 kuna. Paket opreme Style NAVI donosi još navigacijski uređaj, 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir, kameru za vožnju unatrag i 17 inčne aluminijske naplatke, a s istim ga je motorom moguće dobiti za 179.900 kuna.

Style GO NAVI donosi i prednje parking senzore, kromiranu masku, zatamnjena stakla i kromirane ručice izvana i kromirani obrub stakala, a Style GO NAVI PLUS donosi dodatno 19 inčne naplatke. Jeftiniji paket kreće s cijenom od 189.900 kuna, dok je cijena za najskuplji paket u ovoj ponudi 193.990 kuna.

Hyundai Tuscon Style interijer

Što se pak akcijskog financiranja tiče, u suradnji s Erste&Steiermarkische S-Leasingom kamata od 0% odnosi se na financiranje 50% odmah 50% nakon godine dana bez ikakvih troškova obrade (vrijedi za sve Style pakete koji su u ponudi), dok postoji i kombinacija gdje se tijekom tri godine plaćaju trećine iznosa automobila, no u tom slučaju postoji troškovi obrade u visi od 0,99%, te ova ponuda vrijedi samo za Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS modele. Ponuda na sve modele je i dalje 5 godina garancije bez ograničenja kilometara

Ključne riječi:
Hyundai Style Tuscon
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. srpanj 1894.

Rođen Errett Lobban Cord

Errett Lobban Cord rođen je u Warrensburgu (SAD), te je brzo postao uspješan trgovac. S kapitalom od 100.000 $ kupio je loše stojeću Auburn Automobile Company te je ubrzo pretvorio u pravo poslovno carstvo koje se raspalo 30-ih...

vs