Vidiauto Novosti Najave Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 04.11.2018. 06:19

Što najviše tražimo? 

Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Hrvati na Googleu najviše traže Renault

Iako su domaći kupci najviše orijentirani na njemačke marke automobila,  marka koja se najviše gugla kod nas je Renault!

Objavljena je zanimljiva karta svijeta, na kojoj su označene države i naznačene koje marke vozila su najtraženije u toj zemlji putem najpoznatije tražilice Google. Kako je pokriven cijeli svijet, zanimljivo je vidjeti kako se u određenim državama percipiraju proizvođači.

Toyota Camry

Iako su u Europi najtraženije europske marke, postoje i izuzeci, pa je tako u Irsko, Češkoj i Slovačkoj najtraženiji Hyundai, u Finskoj, Poljskoj i na Malti Toyota, dok je Tesla najtraženija u Nizozemskoj i Norveškoj.

Tesla Model S

U Sjevernoj Americi dominira Toyota, dok se u Južnoj Americi izmjenjuju mnoge marke, a zanimljivo je vidjeti kako se u Venezueli najviše traži Lamborghini, a u Gvajani Jaguar, a izuzetak je i Bolivija gdje je najtraženija marka Suzuki.

Lamborghini Aventador SVJ sa strane 2

U Aziji je pretraživanje također šaroliko, no prevladavaju domaće marke kao što su Hyundai, Honda i Toyota, no često se umješava i Tesla, BMW i Lamborghini. I Indiji  je i dalje najtraženija, ali i najprodavanija marka – domaći Maruti Suzuki.

Mercedes-Benz GLE sprijeda

Afrikom pak dominira Toyota, no na sjeverozapadnom dijelu se sve više pretražuju njemački proizvođači Mercedes-Benz i BMW, dok je Madagaskar zaokupljen pretraživanjem marke Peugeot. I za kraj spomenimo još jednom kako se kod nas najviše pretražuje marka Renault, isto kao i u susjednoj nam Sloveniji.

Renault Kadjar redizajn sa strane

Detaljnu mapu možete vidjeti klikom na ovaj tekst.

Ključne riječi:
najtraženija marka zanimljivosti
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. studeni 1990.

11-20-1990 Najstariji vozač na svijetu

Najstariji vozač na svijetu

Layne Hall iz New Yorka umro je u 110 godini života. U trenutku smrti Hall je posjedovao važeću vozačku dozvolu. Aktivno je sudjelovao u prometu i kada mu je već bilo 100 godina.

vs