Vidiauto Novosti Najave Honda noviteti koji dolaze u Frankfurt

Autor: IR Objavljeno: 05.09.2017. 07:45

Honda na Sajmu automobila u Frankfurtu

Honda noviteti koji dolaze u Frankfurt

Honda će na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu prikazati nekoliko novih vozila i koncepata, a vjerujemo da će možda najzanimljiviji biti Honda Urban EV koncept.

Honda će na Sajmu automobila u Frankfurtu predstaviti  sljedeći korak plana za razvoj vozila na električnu energiju, koji su namijenjeni za europsko tržište. Hondin fokus na Sajmu bit će usmjeren na svjetsku premijeru koncepta Urban EV električnog vozila, koji predstavlja novi pravac za buduće modele.

Honda-CR-V-Hybrid-prototip-Frankfurt

Također, po prvi put bit će predstavljena europska prototip verzija modela Honda CR-V Hybrid SUV. Kako se u Europi sve više traže hibridna vozila, i Honda se priključila proizvođačima te će se već sljedeće godine moći kupiti hibridni SUV, jedan od najpopularnijih oblika vozila trenutno.

Na Hondinom će se štandu naći i redizajnirani model Jazz, o kojem smo već pisali, a detalje možete pronaći ako kliknete ovdje.

Zanimljiva će biti i nova, deseta generacija Honde Civic hatchback, koji će biti prikazan s ugrađenim dizelskim motorom.

Honda-Urban-EV-Concept-Frankfurt

Sve informacije i tehnički podaci bit će poznati 12. rujna u 13:20, kada će generalni direktor Honde, Takahiro Hachigo svečano predstaviti Hondin Urban EV koncept električnog vozila, kao i ostale novitete.

Ključne riječi:
CR-V hibrid Honda hybrid Jazz Urban EV concept
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 23. svibanj 1934.

Bonnie i Clyde

Clyde Champion Barrow i Bonnie Parker ubijeni su u okršaju s policijom državi Texas i Louisiana tijekom pokušaja bijega u ukradenom Fordu V-8 iz 1934. godine. Bonnie i Clyde su bili jedan od najpoznatijih kriminalnih parova.

vs