Vidiauto Novosti Najave Citroenove novosti za Salon u Frankfurtu

Autor: IR Objavljeno: 06.09.2017. 07:33

Citroen C3 Aircross dolazi u Frankfurt

Citroenove novosti za Salon u Frankfurtu

Citroen je za Salon automobila u Frankfurtu pripremio mnogo novosti – kompaktni SUV C3 Aircross, SpaceTourer Rip Curl Concept, E-Mehari styled by Courreges...

Na Salonu automobila u Frankfurtu, Citroen će se fokusirati na SUV vozila, a tu se prvenstveno misli na novi kompaktni SUV Citroen C3 Aircross. C3 Aircross bit će prikazan u nekoliko kombinacija boja karoserije i unutrašnjosti, a sve s naglaskom na mogućnosti personalizacije, a treba naglasiti kako novi C3 Aircross nudi čak 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji ali i 4 tehnologije za povezivanje, dok se posebno ističe Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent – sustav pomoći kod vožnje na strmom spustu, što je novost u ovoj klasi.

Citroen c3 aircross straga

Citroen SpaceTourer Rip Curl Concept nam pak donosi Citroenovo viđenje automobila posvećenog sportovima na otvorenom, a zahvaljujući preradi tvrtke Automobiles Dangel, ima i pogon na sve kotače. Ovaj model je namijenjen svima koji vole boravak na otvorenom, a u Citroenu posebno naglašavaju kako su značajke SpaceTourera modularnost, jednostavnost korištenja, udobnost i tehnologije u službi bezbrižnosti i slobode.

citroen Spacetourer rip curl

S druge pak strane, još slobodnije vozilo je svakako Citroen E-Mehari, ovog puta u ograničenoj seriji E-Mehari Styled by Courreges. Courreges je inače modna marka, pa su se oni i Citroen pobrinuli kako bi napravili nešto drugačije. Tako novi E-Mehari, potpuno električno kabrio vozilo s 4 sjedala, dolazi u elegantnoj crnoj boji koja prekriva i lukove, dok je unutrašnjost kontrastno svjetla, a sada je u ponudi i čvrsti krov s prozorima, zračnim jastucima, središnjim zaključavanjem i potpuno redizajniranom unutrašnjošću.

citroen e mehari
Ključne riječi:
C3 Aircross Citroën Courreges E-Mehari Rip Curl SpaceTourer
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs