Vidiauto Novosti Događanja Nissan novu Micru predstavlja u Dubrovniku

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 13.01.2017. 16:49

Europska prezentacija 

Nissan novu Micru predstavlja u Dubrovniku

Nissan novu Micru predstavlja u Dubrovniku

Dubrovnik će biti domaćin europske premijere nove Nissan Micre pete generacije - testne vožnje napravit će više od 500 novinara iz cijelog svijeta.

Uz novinare, novu Nissan Micru će vidjeti i isprobati flotni kupci, europski koncesionari i njihovo osoblje; ukupno će više od 7000 gostiju u gradu pod Srđom moći sjesti za upravljač te isprobati novu Nissan Micru na stotinjak kilometara dugoj testnoj ruti.

Nissan Micra se na europskom tržištu prodaje još od 1983. godine. Nova Micra pete generacije, osim što je duža (3999 mm), šira i niža nego ikad prije donosi revolucionarne promjene u samo srce B-segmenta. Iz Nissana Micru najavljuju kao tehnološkog predvodnika jer je opremljena brojnim inteligentnim sustavima za nadzor nad automobilom kakve obično nalazimo u skupljim automobilima, a sada su prvi put dostupni u Micri.

Micra_Blue Dubrovnik 2

No, nisu novi samo za Micru već za cijeli segment. Među njima su Inteligentno ispravljanje putanje, sigurnosni sustav koji blagim korekcijama prema potrebi Micru vraća na pravu putanju. Nadalje, Nissanov hvaljeni inteligentni Around View Monitor sustav kamera i inteligentno automatsko kočenje jamstvo su da je nova Micra jedan od najsigurnijih gradskih automobila.

Micra_Blue Dubrovnik 3

Micra nudi izrazito prostran kokpit izrađen od visokokvalitetnih materijala s najboljom vozačkom poziciju među konkurentima, a također je i izvrsna u vožnji zahvaljujući preciznom balansu između agilnosti, sigurnosti i uzbuđenja u vožnji koje pruža predvidljivo i samouvjereno ponašanje na cesti što podupiru i tri moderna, ekonomična downsize motora - 0.9L Turbo Petrol, 1.5L Diesel i 1.0L Naturally Aspirated Petrol. Prva su snage 90 KS, a treći 73 KS.

Ključne riječi:
Dubrovnik Micra Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs